​Maragall i Forn treballen per la «unitat d'acció sobiranista» a Barcelona

L'alcaldable d'ERC ha visitat l'exconseller i probable candidat del PDECat a les municipals a la presó de Lledoners

Ernest Maragall, després de visitar Quim Forn i Oriol Junqueras a Lledoners
Ernest Maragall, després de visitar Quim Forn i Oriol Junqueras a Lledoners | ERC
NacióDigital
22 de gener del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 20:46h
L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat que ja ha conençat a treballar l'estratègia d'"unitat d'acció sobiranista" postelectoral a la ciutat, amb l'ex conseller d'Interior Joaquim Forn.

Forn encara no ha estat confirmat oficialment com a alcaldable del PDECat a la capital catalana però Maragall considera "obvi" que el seu nom és un dels que sonen amb més força per liderar la candidatura del nou espai convergent.

El republicà ho ha explicat després de visitar Forn a la presó de Lledoners, on també s'ha trobat amb el líder del seu partit,Oriol Junqueras.

Maragall reconeix que encara cal definir con es traduirà la unitat sobiranista després de les municipals però ha demanat maximitzar els esforços de les candidatures favorables a la República.

El dirigent d'ERC ha demanat a la CUP que se sumi a la unitat d'acció, i també confia a poder configurar un espai conjunt amb Barcelona en Comú que tingui com a principals reivindicacions la llibertat dels presos polítics i el dret a l'autodeterminació.

El republicà ha insistit que ERC no formarà part de cap llista unitària independentista. "El mapa electoral ja està configurat", ha dit.
Arxivat a