Els taxistes traslladen la protesta a les portes de la Generalitat

Els conductors critiquen la gestió de Torra i Calvet, i proposen tallar la frontera amb França amb l'ajuda dels armilles grogues francesos

Els taxistes protestant a les portes del Palau de la Generalitat
Els taxistes protestant a les portes del Palau de la Generalitat | Emili Puig
Andreu Merino / Victor Rodrigo
21 de gener del 2019
Actualitzat a les 20:56h
Els taxistes han traslladat la protesta a les portes de la Generalitat. Després d'una assemblea celebrada a la plaça de Catalunya, els conductors i manifestants han decidit endurir les protestes i concentrar-se a la plaça de Sant Jaume, per pressionar la reunió que celebraran Quim Torra, Damià Calvet i Miquel Buch.
 
Les protestes anaven dirigides contra el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, de qui han demanat la seva dimissió. Els taxistes creien que la reunió del Govern era demà al matí però durant l'assemblea s'han assabentat que era aquesta tarda de dilluns i s'han dirigit a Sant Jaume.
  El president de la Generalitat i els consellers Calvet i Buch han arribat al voltant de les vuit del vespre a Palau per encetar la reunió.
 

Els manifestants, que tenien prevista una assemblea també sobre aquella hora, l'han posposada per esperar els pròxims moviments i el resultat de la trobada entre Torra i els seus consellers.
 

Mantenir la vaga i tallar la frontera

Aquesta és la decisió que ha pres l'assemblea que s'ha celebrat aquesta tarda de dilluns a la plaça de Catalunya de Barcelona. Els conductors i manifestants han estat informats per la premsa que la reunió per abordar la crisi al sector entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president de la Generalitat Quim Torra se celebrava aquesta tarda a les 20h, i no pas demà al matí, com creien.
 

Els taxistes es dirigeixen ara a la plaça de Sant Jaume per traslladar la protesta a les portes del Palau de la Generalitat, després d'haver protagonitzat tota una jornada de manifestacions durant el matí per la capital catalana.
 
 
Arxivat a