Horaris, preus i principals novetats: tot el que necessites saber del nou Bicing

El popular servei barceloní ha començat la seva transformació i, des d'aquest dissabte, ja es poden utilitzar les noves bicicletes

Dos usuaris amb les noves bicicletes del Bicing
Dos usuaris amb les noves bicicletes del Bicing | Bicing
Redacció
12 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:48h

Arriba el nou Bicing. Aquest dissabte s’ha acabat la renovació de les vuit primeres estacions del servei i ja es poden estrenar les noves bicicletes. La transició durarà fins l’abril i quan tot el procés hagi acabat, Bicing oferirà el servei les 24 hores del dia amb una nova flota de 6.000 bicicletes mecàniques i 1.000 d’elèctriques, que estaran repartides en 519 estacions arreu de Barcelona. 

El nou servei arriba ple de canvis. Els horaris i els preus canvien, i les bicicletes seran diferents. S’ampliarà la cobertura territorial i les estacions seran mixtes, amb bicicletes convencionals i elèctriques que podran utilitzar tots els usuaris. A més, el servei serà més sostenible, perquè tots els vehicles de la flota de regulació i distribució de bicicletes seran elèctrics.

A continuació t’expliquem tot el que has de saber del nou Bicing, tant si ja n’ets usuari com si estàs pensant de fer-te'n.

 
Arxivat a