Cs demana explicacions a Colau per les bromes de «La Sotana» sobre l'Espanyol

Ciutadans vol que l'alcaldessa de Barcelona comparegui per les "opinions ofensives" contra el club i els seus aficionats al programa de Betevé

Carina Mejías abans de començar el ple
Carina Mejías abans de començar el ple | Jordi Bes
Redacció
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:30h
Els acudits de La Sotana sobre l'Espanyol continuen portant cua. Aquest divendres la presidenta del grup municipal de Ciutadans, Carina Mejías, ha demanat la compareixença de l'alcaldessa, Ada Colau, per donar explicacions sobre el programa que fins dilluns passat s'emetia a l'emissora de ràdio de Betevé.

En la petició registrada a l'Ajuntament Mejías justifica la sol·licitud de compareixença per les "opinions ofensives" dirigides al club i als seus aficionats, així com per les "accions fetes posteriorment".

"L'Espanyol obre les portes a aquelles persones que si no fos per l'Espanyol estarien robant o drogant-se i segurament ho fan igualment però com a mínim bo mentre duren els patits", va ser un dels acudits del programa que ha despertat les crítiques. 
 El 9 de gener, la direcció de Betevé comunicava que deixava d'emetre La Sotana. "Malgrat que es tracta d'un format d'humor irreverent, en el programa s'han fet referències ofensives que entren en contradicció amb la línia editorial", argumentava, sense especificar el motiu concret de l'acomiadament. 

D'altra banda, el 10 de gener el portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, acusava La Sotana de "sembrar l'odi" per les mateixes bromes sobre l'Espanyol.
 
Arxivat a