Dues sèries imprescindibles i dues que et pots estalviar: de «Fargo» a «The Exorcist»

NacióDigital recomana els millors títols adaptats de pel·lícules per gaudir des de les plataformes d'streaming

Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie
Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:35h
El 2019 vindrà carregat de sèries: estrenes importants, seasons finale, retorns molt esperats... però mentrestant, anirem fent boca amb diversos títols de qualitat que es poden trobar a les plataformes de streaming de primer nivell: Netflix, HBO, Amazon Prime, Filmin... Aquesta setmana, però, a l'Addictes en sèrie, ens especialitzarem.

Des de NacióDigital hem seleccionat diverses temàtiques i categories de sèries, diseccionant una llista de les millors. Ja hem vist títols sobre minisèries, altres de curta durada o fins i tot vàrem marxar a clàssiques. Aquest cop: sèries basades en pel·lícules.

En primer lloc, les que us podeu estalviar: The Exorcist, adapta el film clàssic de terror (de la novel·la de Blatty) amb un ganxo insuficient, i Shooter, un thriller basat en la pel·lícula d'acció interpretada per Mark Wahlberg.

Per altra banda, les recomanacions imprescindibles: Fargo, basada en l'obra dels germans Coen i on cada temporada enfoca personatges i trames diferents; i Hannibal, sèrie que presenta el famós psicòpata caníbal interpretat per Mads Mikkelsen.

Què en penseu? Esteu d'acord amb la tria?