Horaris, preus i principals novetats: tot el que has de saber del nou Bicing

El popular servei barceloní ha començat la seva transformació i aquest dissabte ja es podran utilitzar les noves bicicletes

Dos usuaris amb les noves bicicletes del Bicing
Dos usuaris amb les noves bicicletes del Bicing | Bicing
Redacció
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 7:09h

Arriba el nou Bicing. Aquest dissabte s’ha acabat la renovació de les vuit primeres estacions del servei i ja es poden estrenar les noves bicicletes. La transició durarà fins l’abril i quan tot el procés hagi acabat, Bicing oferirà el servei les 24 hores del dia amb una nova flota de 6.000 bicicletes mecàniques i 1.000 d’elèctriques, que estaran repartides en 519 estacions arreu de Barcelona. 

El nou servei arriba ple de canvis. Els horaris i els preus canvien, i les bicicletes seran diferents. S’ampliarà la cobertura territorial i les estacions seran mixtes, amb bicicletes convencionals i elèctriques que podran utilitzar tots els usuaris. A més, el servei serà més sostenible, perquè tots els vehicles de la flota de regulació i distribució de bicicletes seran elèctrics.

A continuació t’expliquem tot el que has de saber del nou Bicing, tant si ja n’ets usuari com si estàs pensant de fer-te'n.

 
Arxivat a