Barcelona demana cooperació a Mossos i Renfe contra la venda ambulant a l'estació de plaça Catalunya

El comissionat de Seguretat de l'Ajuntament, Amadeu Recasens, assegura que sense la col·laboració d'altresa dministracions no es podrà evitar la presència de manters al vestíbul de l'estació

Alguns dels productes que ofereixen els venedors a la plaça Catalunya
Alguns dels productes que ofereixen els venedors a la plaça Catalunya | Andreu Merino
09 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:01h
L'Ajuntament de Barcelona insisteix que l'única manera d'evitar la presència de manters al vestíbul de l'estació de plaça Catalunya és prevenir que s'hi instal·lin. Així ho ha assegurat el comissionat de Seguretat del consistori, Amadeu Recasens, després que aquest dimarts la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra impedissin que els venedors ambulants entressin a l'estació.

Recasens ha recordat que l'objectiu és poder fer actuacions policials de saturació. Dit d'una altra manera, disposar de prou agents per ocupar l'espai que ocupen normalment els manters, evitant així la seva presència.

Per això, reclama la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i també de Renfe. Una altra opció, seria la instal·lació d'elements físics que impedissin la presència dels venedors ambulants al vestíbul. 

Durant el matí d'aquest dimecres, tots els actors implicats en la gestió de l'estació s'han reunit a l'Ajuntament de Barcelona per intentar traçar un pla conjunt. D'altra banda, la setmana que ve Recasens es reunirà amb el Síndic de Greuges.



 
Arxivat a