L'exnòvia de Pujol júnior es prepara per fer el salt a l'Ajuntament de Barcelona

L'empresari alemany Karl Jacobi, que va protagonitzar un incident al Círculo Ecuestre demanant la presó per als líders independentistes, fitxa l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

Victoria Álvarez arribant a la comissió d'investigació de l'operació Catalunya.
Victoria Álvarez arribant a la comissió d'investigació de l'operació Catalunya. | ACN
08 de gener del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 19:36h
Victoria Álvarez, l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, s'està preparant per fer el salt a l'Ajuntament de Barcelona. En declaracions a Nació Digital, Álvarez ha confirmat que s'està rumiant seriosament l'oferta de l'empresari Karl Jacobi d'anar amb ella -probablement de número tres- en la llista a les municipals de Barcelona. L'exnòvia de Pujol júnior ha explicat que "no me'n refio de cap partit establert perquè estan tots tocats pel germen de la corrupció". Però ha afegit que encara no ha pres una decisió definitiva.

L'empresari alemany Karl Jacobi es va donar a conèixer el març passat en un acte al Círculo Ecuestre en què va intervenir el president del Parlament, Roger Torrent. En el col·loqui, Jacobi es va aixecar i va demanar la presó per als dirigents independentistes, inclòs el mateix Torrent. Aquest incident el va fer un personatge conegut. El desembre passat, va anunciar que seria candidat a l'alcaldia de Barcelona.

Jacobi vol concórrer a les eleccions municipals de Barcelona amb el lema "Ordre i justícia". Jacobi es presentarà pel partit Nosotros-Partit de la Regeneració Social, que va fundar Óscar Berman, exregidor de Palafolls expulsat en el seu dia del PP per haver dit que l'alcaldessa Ada Colau hauria d'estar "netejant el terra". 

Victòria Álvarez va ser un testimoni clau per denunciar el fill gran de l'expresident per blanqueig de diners i frau fiscal. Segons El Independiente, va estar cobrant dels fons reservats del ministeri de l'Interior per pagar-li el seu testimoni. L'any 2010, va protagonitzar el cas La Camarga, pel nom del restaurant on es va gravar un dinar que va mantenir amb l'aleshores líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, i en què va explicar detalls de com Pujol Ferrusola portava diners a Andorra. Amb posterioritat, va comparèixer al Parlament per testificar en la comissió d'investigació de l'operació Catalunya.