Comença la renovació del Bicing

A partir de dissabte entrarà en funcionament el nou sistema

Una de les noves bicicletes del Bicing de mostra
Una de les noves bicicletes del Bicing de mostra | Ajuntament de Barcelona
Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:59h
Aquesta nit passada, com estava anunciat, ha començat la renovació de les estacions del servei de lloguer de bicicletes de Barcelona, el Bicing. Des d'aquest dimarts i fins dissabte es retiraran les vuit primeres estacions, que tornaran a estar operatives el mateix dissabte i estrenaran les noves bicicletes. 

Nou Barris i Sant Andreu seran els primers districtes en estrenar el servei, i els treballs de substitució estan previstos durant tres mesos, finalitzant doncs, a l'abril. Fins aleshores, els usuaris del servei podran utilitzar les estacions noves i antigues, tenint en compte però que els dos sistemes no són compatibles entre ells.

Quan tot el procés acabi, el Bicing oferirà el seu servei les 24 hores del dia amb una flota de 6.000 bicicletes mecàniques i 1.000 d'elèctriques, repartides per 519 estacions. L'Ajuntament de Barcelona també ha comunicat que es posa en marxa la nova oficina d'atenció a l'usuari, situada al número 66 del carrer Calàbria, on només es podran fer gestions relacionades amb el nou Bicing.
Arxivat a