Un nou incendi deixa deu ferits lleus a Barcelona

Els Bombers han rescatat els afectats sense conseqüències greus

Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:11h
Nou incendi en menys de tres dies, aquest cop a Barcelona. Deu persones han estat ferides,  quatre per inhalació de fum, després que l'incendi s'hagi originat a la finca de la Torre de la Fang, un edifici ocupat, tal com ha avançat la Cadena SER, al carrer Espronceda del barri de Sant Andreu de la capital catalana.El foc s’ha declarat cap a les 9:00 del matí a la planta baixa i els ocupants s’han refugiat al terrat, segons fonts municipals han confirmat a l'ACN. Els Bombers els han rescatat després de tallar una reixa per poder accedir-hi. Tres dels ocupants han estat rescatats pel terrat, i el quart, des de dins de la finca. D'altre banda, deu persones més haurien sortit de l'edifici pel seu propi peu.

S’han activat sis dotacions de Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més dels Mossos d'Esquadra. La Guàrdia Urbana ha fet talls de trànsit puntuals per facilitar les feines d'extinció. També s'ha activat el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

Els serveis mèdics han atès deu persones, de les quals tres han estat donades d'alta al moment, mentre que les altres set han estat traslladades a centres hospitalaris de Barcelona, tots lleus. 


 
Arxivat a