​La Ciutat dels Somnis tanca la segona edició amb 25.000 visitants i un 20% més d'activitats

Les tasques relacionades amb la tecnologia, l'art, la ciència o el periodisme, les més sol·licitades

Uns nens a la Ciutat dels Somnis
Uns nens a la Ciutat dels Somnis | ACN
Redacció
31 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:48h
La segona edició de la fira infantil la Ciutat dels Somnis ha tancat aquest dilluns amb prop de 25.000 visitants, després de cinc dies en què s'han fet 120 activitats –un 20% més que l'any anterior- per a nens de 0 a 12 anys en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Enguany, les activitats relacionades amb la tecnologia, la ciència, l'art, l'arquitectura o el periodisme han estat les més sol·licitades del saló, que l'any passat va prendre el relleu del 'Festival de la Infància'. També hi han destacat altres oficis, com per exemple el de pescador, perruquer o comerciant. Un dels punts amb més afluència de públic ha estat el pavelló esportiu amb rocòdrom, pista de patinatge i simulador d'esquí.

La segona edició de la fira –abans era el Festival de la Infància- ha augmentat les activitats pensades per integrar els adults que acompanyen els nens. S'hi han fet tallers, concerts, gimcanes, proves d'enginy i classes de música o de ball, així com sessions teatralitzades sobre professions on s'han treballat qüestions de gènere.

El saló també ha ampliat en aquesta edició la superfície per tal de millorar l'experiència dels visitants. Ha ocupat dos pavellons i s'han reforçat els serveis de les zona de pícnic, l'oferta de restauració i l'àrea per a nadons. 

El director de negoci propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha assegurat que "els resultats i les opinions recollides consoliden el concepte i el format" pel qual la fira va apostar l'any passat". "La línia temàtica i els continguts de qualitat marquen la diferència respecte a altres esdeveniments infantils", ha apuntat Tasqué.
Arxivat a