En marxa una plataforma per connectar els emigrants científics de Barcelona

Barcelona Alumni Global Summit forma part de l'associació SciTech DiploHub, presentada el novembre

Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:44h
Un investigador pren la dosi d'un medicament en un laboratori.
Un investigador pren la dosi d'un medicament en un laboratori. | Mike Blake/Reuters/ACN
Teixir una xarxa entre tots aquells científics i investigadors formats a Barcelona però que han marxat a l'estranger per buscar-se la vida. Aquest és l'objectiu de la plataforma Barcelona Alumni Global Summit, presentada aquest divendres. La plataforma és part de l'associació SciTech DiploHub, que es va presentar el novembre.

L'objectiu de la plataforma és que els professionals recuperin les relacions amb la capital catalana i promoure els contactes i col·laboracions entre ells. En el seu manifest fundacional, presentat aquesta tardor, SciTech DiploHub va comptar amb el suport de més d'un centenar de científics, enginyers i professionals de les relacions internacionals de renom. 

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha participat en l'acte d'aquest divendres amb investigadors que tornen a Catalunya per les festes nadalenques i ha assenyalat que espais i xarxes com la que promou SciTech DiploHub poden contribuir a generar debats molt necessaris per a la societat i per als responsables polítics.

Artadi veu el projecte com una eina de la qual "ens podem beneficiar tots plegats", per "treballar estretament" investigadors i polítics.


 
Arxivat a