El Trambaix tindrà dues noves parades

El tramvia que connecta Barcelona amb el Baix Llobregat estrenarà dues noves estacions a Sant Feliu de Llobregat el 2024

Un comboi del Trambaix a la Diagonal.
Un comboi del Trambaix a la Diagonal. | Adrià Costa
Redacció
27 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:32h
La línia T3 del Trambaix allargarà el seu recorregut i tindrà dues noves parades a Sant Feliu de Llobregat a partir del 2024, si es compleixen els terminis previstos de les obres. Aquest dijous l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han ratificat l'acord per perllongar la línia i els treballs per a la construcció de les dues noves estacions haurien de començar el desembre del 2023.

El cost de la perllongació de la línia T3 del Trambaix tindrà un pressupost de 18 milions d'euros i la durada de les obres serà d'un any. 

Les dues noves parades s'instal·laran al costat de la futura estació de Rodalies i al barri de la Salut-Can Maginàs. Actualment el Trambaix ja arriba a Sant Feliu però la seva única parada al municipi queda molt lluny del centre. Les noves estacions, segons Calvet, representen "una mirada molt global sobre el futur de Sant Feliu, del Baix Llobregat i del país".


Per poder estrenar les dues estacions, abans és necessari el soterrament de les vies de Rodalies però San José assegura que això no suposarà un problema. "S'estan complint els compromisos del Ministeri de Foment i per tant no tenim cap element d'alarma", ha assegurat.

Segons el consistori, l'aprovació definitiva del projecte constructiu del soterrament arribarà durant el mes de gener de 2019, i l'inici d'obres, com molt tard el desembre de 2019. 
 
Arxivat a