Llum, foc i música per donar la benvinguda al 2019 a Barcelona

La capital catalana rebrà l'any nou amb un espectacle a l'avinguda Maria Cristina

L'espectacle és una creació de Groupe F
L'espectacle és una creació de Groupe F | Ajuntament de Barcelona
Redacció
26 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:38h
Barcelona celebrarà el cap d'any amb un espectacle a l'avinguda Maria Cristina. Serà amb un muntatge multimèdia creat especialment per a l'ocasió per la companyia francesa Groupe F. La llum, els colors, la música i el foc seran protagonistes. 

L'espectacle començarà quan faltin vint minuts per la mitjanit però a partir de dos quarts de deu el públic que s'acosti a l'avinguda ja podrà l'espectacle de les fonts màgiques de Montjuïc. 

Una companyia de referència

La companyia francesa Groupe F fa més de vint anys que està en funcionament i és un referent dins l'àmbit dels espectacles de pirotècnia. 

El director artístic de l'espectacle que es veurà a Barcelona és Christophe Berthonneau, guardonat per nombrosos espectacles pirotècnics fets al llarg de la seva carrera. Algun dels quals, a la Torre Eiffel. La música, creada especialment per a l'espectacle, serà de Scott Gibbons.

L'espectacle parteix de la tradició de menjar els dotze grams de raïm per celebrar l’entrada del nou any. S’iniciarà l’espectacle evocant dotze mesos de l’any, que acomiadem fent un viatge a través dels diversos llocs del món on ja ha arribat el 2019. Després es faran les dotze campanades i els dotze desitjos per al nou any, que faran referència a diversos paisatges per evocar els llocs que perduren en el temps.

L'espectacle durarà 24 minuts i combinarà l’actuació de quatre actors en suspensió amb elements com el foc, la llum, efectes pirotècnics i videoprojeccions.
Arxivat a