L'Ajuntament de Barcelona incrementa un 20% el pressupost per potenciar el comerç nadalenc

Els districtes de la ciutat acolliran un centenar d'activitats de gran format per fer més atractius els eixos comercials

Els comerços havien demanat més col·laboració a l'Ajuntament
Els comerços havien demanat més col·laboració a l'Ajuntament | ACN
Redacció
26 de desembre del 2018
Els barris de Barcelona seran escenari de 96 espectacles de gran format durant les festes de Nadal. L'Ajuntament ha impulsat la campanya Un comerç de conte per potenciar l'activitat comercial durant la campanya nadalenca. Enguany el consistori ha incrementat un 20% la despesa municipal per potenciar el consum als comerços de la ciutat durant les festes.

La campanya s'impulsa als barris després de les demandes del teixit comercial. Entre les activitats programades hi ha una furgoneta-cinema on es projectaran contes de Nadal, jocs de carrer, tallers de grafiti, espectacles de dansa o sessions de contacontes. 

A banda, el patge reial també serà present als barris de la ciutat per recollir les cartes dels infants als Reis Mags. 

Les activitats van començar el 21 de desembre i s'allargaran fins al dia 4 de gener. El districte que n'acollirà més serà Ciutat Vella, amb un total de dotze, mentre que a l'altre cantó de la balança hi ha Sarrià-Sant Gervasi, amb sis.

Els comerços, a més, obsequiaran els seus clients amb el Petit llibre de les grans coses, que recull propostes d'activitats en família.
Arxivat a