Ni rastre dels premiats per la Loteria de Nadal a Sabadell

La capital vallesana va repartir quatre dècims del primer premi

Els dos propietaris de l'establiment amb el número de la Loteria de Nadal
Els dos propietaris de l'establiment amb el número de la Loteria de Nadal | Albert Hernàndez
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:31h
El barri de Can Rull de Sabadell ha vist aquest cap de setmana com, deu anys després, el primer premi de la Loteria de Nadal va regar amb milions d'euros alguns dels seus veïns. Al 2008 el bar Sòcrates va ser l'encarregat de vendre diversos dels dècims premiats, i aquest any la sort ha fet parada de nou al nord de la ciutat, aquest cop, però, amb només quatre dècims.

Ara tothom es pregunta: qui són els premiats? "Nosaltres en tenim una idea, perquè aquest és un barri molt familiar, tots ens coneixem i la gent ja parla", explica la Sònia Costa, propietària de la papereria Costa. Va ser aquest establiment el que va vendre els quatre dècims premiats, tots ells per màquina.

"No sabem qui són del cert, però hi ha una confidencialitat que no ens deixa anar més enllà... ens en fem una idea", afegeix Costa, que celebra que després de 44 anys oberts hagin pogut repartir un bon pessic del primer premi de la Loteria de Nadal entre els seus clients habituals. 

Els premis de dissabte

A més de Sabadell, l'Alcampo de Sant Quirze del Vallès també va vendre un dècim del mateix número, el 3.347, també per màquina.


A Castellbisbal, un matiner segon premi va deixar una pluja de 1.250.000 euros entre veïns del barri. Una sèrie sencera del 21.015 es va vendre tot per finestreta, una gran part a treballadors de l’oficina de Telefónica local. 
 

L'administració de El Corte Inglés ha repartit part d'un cinquè premi. Foto: Juanma Peláez


A Sabadell, l’administració d’El Corte Inglés també va repartir 240.000 euros amb un cinquè premi, el 29.031. Un cinquè premi també ha Cerdanyola del Vallès. També ha pessigat la sort Rubí, on el 2.308 s’ha venut a través del terminal de la cafeteria Aribau.
 

Curiosos a l'administració de Can Rull. Foto: Albert Segura


Pel que fa al número 67.774, va ser agraciat amb un dels quarts premis. Va caure en diferents municipis, entre els quals Terrassa. El premi també va passar per Ripollet, però la propietària de l'administració número 5, Sílvia Turmo, finalment va retornar les 15 sèries que tenia