​La línia de Rodalies que va de Barcelona a la UAB, tancada fins al 6 de gener

Els trens no hi circularan per la baixa demanda d'aquestes dates

Estació de Rodalies de Cerdanyola Universitat
Estació de Rodalies de Cerdanyola Universitat | Renfe
Redacció
23 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:56h
Els trens de la línia R7 de Rodalies no circularan fins al 6 de gener per l'important descens de la demanda que es registra en aquesta línia, que té com a final la parada de Cerdanyola Universitat, prop del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Així mateix, tres trens de la línia R4 que finalitzen el seu recorregut a la universitat l'acabaran aquests dies a Sant Andreu Arenal.

A més, tant els serveis de rodalia com els trens Regionals ajustaran els horaris el 24 a la nit i el 25 de desembre al matí. D'altra banda, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l'última sortida dilluns a les 22 hores, i el servei de metro acabarà a les 23 hores. El dia de Nadal, el metro obrirà a les 5 hores i funcionarà fins a les 2 de la matinada, perquè és vigília de festiu.

Per Sant Esteve, el metro funcionarà fins a les 12 de la nit. Pel que fa a la nit de Cap d'Any, hi haurà servei continuat durant 43 hores seguides, des de les 5 del matí de dilluns 31 de desembre fins a les 12 de la nit de dimarts 1 de gener. Les línies del Bus Turístic no funcionaran per Nadal i Any Nou.
Arxivat a