​Mor un home a trets en ple carrer a Barcelona

Els fets van passar cap a les deu de la nit al passeig Santa Coloma, al barri de Sant Andreu

Una cinta encercla l'indret on hi ha un plafó que tapa el cos d'un home mort per arma de foc al barri de Sant Andreu de Barcelona
Una cinta encercla l'indret on hi ha un plafó que tapa el cos d'un home mort per arma de foc al barri de Sant Andreu de Barcelona | ACN
Redacció
23 de desembre del 2018
Actualitzat el 24 de desembre a les 18:23h
Un home ha mort per trets d'arma de foc aquest dissabte a la nit en ple carrer al barri de Sant Andreu de Barcelona. Els fets han passat cap a les deu de la nit al passeig Santa Coloma, on per causes que es desconeixen un home ha rebut almenys un tret. Fins al lloc s’ha desplaçat una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Sospiten que la mort pugui estar relacionada amb el tiroteig que va deixar quatre ferits greus al districte de Nou Barris el tres de desembre, segons Ser Catalunya. La família del mort, no obstant, nega que l'assassinat tingui a veure amb succés previ, segons ha informat TV3, i assegura que es tracta d'una venjança personal.

Els fets han passat a la Plaça Baró de Viver, on els veïns han sentit almenys tres trets poc després de les 22:00 hores i han vist un home que havia mort. Alguns veïns han explicat que podria tenir relació amb unes baralles que vindrien de lluny al barri.

Desenes d'agents han reforçat la vigilància al voltant de la zona on s'han produït els trets, on alguns veïns conversaven enmig d'un ambient tens. Passada la mitjanit uns plafons tapaven el cos de l'home que ha perdut la vida mentre els agents esperaven l'arribada del jutge perquè fes l'aixecament del cadàver.
Arxivat a