VÍDEOS Càrregues policials en una protesta contra la mort a trets d'una gossa per un guàrdia urbà

La concentració va tenir lloc dissabte a la nit, al lloc on l'agent va matar l'animal, prop de la plaça d'Espanya de Barcelona | La mort de «Sota» ja havia omplert la plaça de Sant Jaume hores abans

Redacció
23 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:12h
Agents dels Mossos d'Esquadra han carregat durament aquest dissabte a la nit a Barcelona contra manifestants que protestaven contra la mort a trets el passat dimecres d'una gossa en ple carrer, a càrrec d'un guardia urbà. La protesta va tenir lloc a la plaça d'Espanya de Barcelona, prop d'on va ser morta la gossa, Sota. Els manifestants, prop d'un centenar, havien tallat la Gran Via.
Els Mossos han detingut cinc manifestants, i hi ha hagut diversos ferits. Una manifestant, com a mínim, ha estat atesa pels serveis sanitaris. Les càrregues s'han produït passades les 10 de la nit, quan quedaven prop de 30 manifestants. Algunes de les persones que protestaven han assegurat que els agents van carregar contra ells sense provocació prèvia, i sense advertir que es disposaven a desallotjar-los.

Hores abans, unes 3.500 persones, segons la Guàrdia Urbana, havien omplert la plaça de Sant Jaume per reclamar justícia per la mort de l'animal.
Arxivat a