Breu recull d'arguments per desarmar el teu cunyat aquest Nadal

Ni els presos tenen privilegis ni Puigdemont és un fugat, els votants de Vox no són uns ignorants i a Pedro Sánchez sí que l'ha votat algú

Un dinar de Nadal
Un dinar de Nadal | Europa Press
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:22h
Si us porteu malament amb el sogre o no podeu veure aquell cosí intensito, tranquils, que el Nadal passa ràpid. Si sou dels que espereu amb candeletes aquestes dates de dinars inacabables i sobretaules de tertúlia, felicitats, perquè ha arribat la vostra època de l’any. Les festes nadalenques conviden a repassar l’any, a fer resums, i a debatre a taula sobre tot el que ha passat.

Enguany hi ha temes que no faltaran: aquell tiet indepe dirà que ara ja sí que tenim la República a tocar perquè li ha arribat un missatge d’origen desconegut que diu que està tot pensat; el nebot futbolista analitzarà el Barça de Valverde i constatarà el declivi de Luís Suárez; i l’àvia dirà que no entén què li trobeu a la Rosalía. 

Però, per sobre de tot, el que s’ha d’evitar aquest Nadal, és que el cunyat de torn monopolitzi el debat -com ja va fer l'any passat- amb sentències sobre tot. És per això que apostem pel servei públic i us fem un breu recull d’arguments per combatre els temes cunyats de les sobretaules d'aquests dies.