Trobada Colau-Sánchez abans del consell de ministres

L'alcaldessa de Barcelona i el president del govern espanyol es veuran a l'Hotel Duquessa de Cardona de Barcelona

Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:49h
Ada Colau
Ada Colau | Ajuntament de Barcelona
Ada Colau i Pedro Sánchez es veuran aquest matí a partir de les 8.30h a l'Hotel Duquessa de Cardona de Barcelona, tal com ha pogut confirmar NacióDigital. La trobada entre l'alcaldessa i el president espanyol no estava prevista i es va tancar ahir al sopar de Foment i es produirà abans del consell de ministres, que arrenca a les 10h a la Llotja de Mar, al mateix hotel on s'allotja el govern espanyol. Des de l'Ajuntament afirmen que després de la trobada hi haurà declaracions.

Colau espera poder tractar directament amb el president espanyol assumptes d'incidència municipal, des d'inversions en infraestructures fins als canvis legislatius en matèria d'habitatge, insistentment reclamats pels comuns i Podem. De tota manera, segons ha informat RAC1, la Moncloa considera que aquesta trobada només és "un esmorzar" i no tenen previst fer cap comunicat posterior. 

Tot plegat arriba l'endemà de la trobada entre Quim Torra i Sánchez, que va servir per acordar un comunicat conjunt entre tots dos governs apel·lant a trobar una "resposta democràtica" en el marc de la "seguretat jurídica". La reunió, al Palau de Pedralbes, va ser rebuda amb protestes de centenars de manifestants. 

Aquest matí, els CDR han tallat diverses vies arreu del país i hi ha afectacions a la mobilitat arran de les accions dels independentistes, que protesten contra la presència del govern espanyol a Catalunya. 
Arxivat a