Torra opta per fer de rapsoda en un acte de l'exili al Palau en lloc de Foment

El president passarà per la gala de la patronal catalana però n'haurà de marxar ràpidament per assistir a un concert amb fort contingut polític on actuarà amb Borràs

El president de la Generalitat, Quim Torra, fa costat als presos a les portes del Parlament
El president de la Generalitat, Quim Torra, fa costat als presos a les portes del Parlament | ACN
20 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:49h
El president Quim Torra té l'agenda molt plena i després de la reunió amb Pedro Sánchez aquesta tarda al Palau de Pedralbes haurà de compaginar la gala dels premis Foment, on també hi assisteix el president espanyol, amb un concert amb el títol El Nadal que no vam tornar a casa. 1939, el primer Nadal a l'exili, un llibre editat i escrit per Torra, que es fa a les 21.15h al Petit Palau. 

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha explicat aquest migdia que el president "passarà una estona" per l'acte de Foment, que es fa a les 21h a l'Hotel Reina Sofía de la Diagonal, però després s'haurà de desplaçar cap al Palau de la Música, en ple centre de Barcelona, per fer de rapsoda d'aquest concert, juntament amb la consellera de Cultura, Laura Borràs.

Programat des de finals de novembre, es tracta d'un acte en benefici del Col·lectiu Drets i l'Associació de Juristes pels Drets Humans, tal com es detalla a la web del Palau de la Música. Torra i Borràs estaran acompanyats pel tenor Jordi Cortada (que a més és advocat i amic personal del president) i el pianista Pau Casan. El programa diu que el concert relata "la petita història del primer Nadal d'exili". Concretament, el Nadal de 1939, però també el d'aquests dos últims, 2017 i 2018, amb presos polítics i exiliats arran del procés català. 
 

Cartell de l'acte amb Torra al Palau de la Música