La plataforma animalista Zoo XXI es defensa de les crítiques dels treballadors del zoològic

ZOO XXI acusa el comitè d'empresa d'"utilitzar el sindicalisme" per opinar amb una "autoritat que no té" sobre el model de zoològic.

Orangutans al Zoo de Barcelona
Orangutans al Zoo de Barcelona | josep M Montaner
Redacció
20 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:41h
Continua la polèmica al Zoo de Barcelona. Després que el comitè d'empresa qualifiqués d'"insostenible" la situació actual del parc i acusés la plataforma Zoo XXI de tenir interessos contraris al bon funcionament del zoo, la plataforma ha respost.

Zoo XXI acusa els treballadors d'"utilitzar el sindicalisme" per opinar amb una "autoritat que no té" sobre el model  de zoològic i de difamar la plataforma. Per la seva banda, Zoo XXI reivindica la iniciativa ciutadana, actualment en tràmit, que demana un canvi en el model del parc que tingui en compte la defensa dels drets dels animals. 

La plataforma demana que les ONG animalistes tinguin veu i vot en el procés de transformació del zoo i denuncia que els responsables del parc mai han volgut debatre les seves demandes.

El coordinador de Zoo XXI, Leonardo Anselmi, recorda que durant aquest mandat s'ha ampliat el patronat del zoo a ONG i al comitè d'empresa però assegura que la resta de membres, a excepció dels partits, han estat triats "a dit". 
 
Arxivat a