Arriba el wifi a l'AVE entre Barcelona i Madrid... amb dos anys de retard

Renfe ha anunciat un pla estratègic per donar resposta a una demanada dels usuaris permanentment incomplerta

Un tren d'AVE.
Un tren d'AVE. | ACN
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:28h
Semblava impossible, però abans de sis mesos es preveu que esdevingui una realitat. Els trens AVE que uneixen Barcelona i Madrid tindran, per fi, connexió wifi operativa. Aquesta ha estat una demanda constant dels usuaris que Renfe ha incomplert reiteradament en els gairebé 11 anys des que es va posar en marxa la línia.

De fet, mentre la connexió ha estat la principal batalla dels passatgers que han fet el trajecte des de Sants fins a Atocha (i a l'inrevés), línies com la que uneix Madrid i Sevilla ja fa temps que gaudeixen de connexió a internet via wifi, malgrat que el servei és clarament deficitària, amb constants talls per la falta de capacitat de donar servei a tots els clients. En una entrevista a El País, el president de Renfe, Isaía Táboas, ha anunciat un pla estratègic de la companyia de cara el 2019.

Aquesta millora prevista de les connexions afectarà, doncs, els combois que van i tornen de Barcelona, València, Sevilla i Màlaga. Està previst que Telefónica, operadora del servei, quadrupliqui la capacitat de xarxa per poder oferir una connexió estable als clients que es connectin des dels dispositius mòbils o ordinadors.  
 
Arxivat a