La Generalitat s'ofereix a la Moncloa per fixar una reunió el 21-D

El vicepresident català, Pere Aragonès, expressa per carta a Carmen Calvo la voluntat d'avançar en el "diàleg constructiu" entre el Govern i l'executiu espanyol

Pere Aragonès
Pere Aragonès | Adrià Costa
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 20:16h
El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha contestat aquest divendres a la tarda la carta que va rebre de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo. En la missiva enviada a Madrid, Aragonès obre la porta a una reunió entre els dos executius el 21-D, aprofitant que el consell de ministres se celebrarà a Barcelona. El vicepresident català destaca la voluntat del Govern d'avançar en el camí del "diàleg constructiu, que ha d'acompanyar al relació entre els dos governs". 

En la carta signada per Aragonès, s'expressa que els departaments implicats en els preparatius de la reunió del govern espanyol a la Llotja de Mar ja estan treballant de forma coordinada amb la Delegació del govern espanyol a Catalunya. A banda d'aquesta qüestió, Aragonès reitera la "voluntat de trobar els termes i continguts" per fer "efectiu" un contacte entre Pedro Sánchez i Quim Torra, que podria ampliar-se a representants dels dos executius. Aquesta opció no queda descartada en la carta que firma el vicepresident català.
 

Carta d'Aragonès vicepresidenta del govern espanyol by naciodigital on Scribd