Arrenca la primera votació de les primàries de Barcelona liderades per Graupera

Els ciutadans trien aquest cap de setmana les dues persones que encapçalaran la llista a les eleccions municipals de la capital catalana

14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 20:12h
Les primàries independentistes a la ciutat de Barcelona arriben aquest divendres al moment final de campanya. Així doncs, a partir de les 20.00 hores, els ciutadans inscrits ja poden votar i escollir qui volen que sigui el seu cap de llista o, si més no, qui esperen que ostenti el paper de número 1 i el número 2 de la candidatura. Entre aquests, Jordi Gaupera es postula com uns dels preferits. 

Durant tot el cap de setmana, les persones que conformen el cens tenen dues opcions de vot. Per una banda poden votar presencialment amb el DNI als punts de votació, tot i que també poden exercir el seu dret telemàticament. Entre les veus que s'han presentat per liderar la candidatura, però, destaquen altres cares conegudes com les d'Adrià Alsina, Núria de Gispert, Gerard Ardanuy, Borja Vilallonga o Maria Vila. Alguns dels candidats han apostat per donar suport públic a Graupera durant la campanya, mentre que altres, com és el cas d'Alsina -que va sortir de l'ANC per postular-se com a candidat-, han apostat per una campanya pròpia i carregada d'actes.