Tres detinguts en un narcopis del barri Gòtic de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i l'Ajuntament de Barcelona asseguren que s'ha desmantellat un nou punt de venda de droga on acudia un "gran flux" de persones consumidores

Pintada contra el narcotràfic al barri del Raval
Pintada contra el narcotràfic al barri del Raval | Adrià Costa
Redacció
13 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:36h
Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat un nou narcopis a Barcelona, aquest cop al barri Gòtic. En una operació ordenada pel jutjat d'instrucció número 16 de Barcelona, agents dels dos cossos policials han detingut tres persones en un immoble on, segons la policia i el consistori, hi acudia un "gran flux" de persones consumidores durant les 24 hores del dia.

La investigació va començar arran de les queixes i sospites dels veïns. Després d'entrar al pis, la policia ha trobat a dins cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum de substàncies estupefaents.A banda de les tres detencions, la policia també ha identificat deu persones que eren a l'interior de l'immoble.

Una vintena de narcopisos al Raval

Després de l'Operació Bacar, que es va dur a terme el 29 d'octubre i en el marc de la qual es van desmantellar 57 punts de venda de droga i es van detenir 58 persones, l'Ajuntament xifra en una vintena els narcopisos que encara estan actius al Raval.

Des de principi d'any, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat 106 narcopisos i han realitzat 144 detencions al districte. Amb tot, els narcopisos també s'han desplaçat a altres zones de la ciutat. Sense anar més lluny, aquest dimecres es van desmantellar dos punts de venda al Poble-sec. 
 
Arxivat a