Alberto Fernández Díaz deixa l'Ajuntament de Barcelona

El líder del PP a la capital catalana ho anunciarà aquest migdia després d'haver estat regidor durant 27 anys

Alberto Fernández Díaz al ple de l'Ajuntament de Barcelona
Alberto Fernández Díaz al ple de l'Ajuntament de Barcelona | Adrià Costa
Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:52h
El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, anunciarà aquest migdia que no tornarà a ser el candidat popular a les eleccions municipals, segons ha avançat El Periódico. Fernández Díaz ha estat regidor durant 27 anys. Al partit ja es comptava que no repetiria com a cap de cartell i, de fet, darrerament han encarregat enquestes que s'interessen per l'exdiputada Esperança García -que va ser cap de llista de Cs el 2007-, la diputada al Parlament Andrea Levy, o l'exministra i diputada al Congrés Dolors Montserrat com a possibles caps de cartell. 

Fernández Díaz va entrar a l'Ajuntament el 1987 i, amb l'excepció del període 1999-2003, quan va ser diputat al Parlament, no se n'ha mogut. Bon coneixedor de la ciutat, els resultats del 2015 el van debilitar en caure dels 9 regidors fins als 3, castigat per l'ascens de Ciutadans. 

Algunes enquestes deixen el PP fora del consistori en les properes municipals, i els populars es debaten entre sumar-se o no a la candidatura de Manuel Valls, que ara per ara només té el suport del partit d'Albert Rivera. 
 
Arxivat a