Rakuten preveu instal·lar a Barcelona la seva seu europea

La multinacional japonesa, patrocinadora principal del primer equip de futbol del Barça, vol invertir diversos milions d'euros i la creació de llocs de treball

Imatge d'arxiu de la presentació de Rakuten com a patrocinador del Barça.
Imatge d'arxiu de la presentació de Rakuten com a patrocinador del Barça. | FCB
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 22:48h
La multinacional japonesa Rakuten, patrocinador principal del primer equip de la secció de futbol del Futbol Club Barcelona, preveu instal·lar una seu a la capital catalana, segons ha avançat aquest dimarts a la tarda El Periódico. En les negociacions també ha tingut un paper Foment del Treball, que ha estat important en l'assumpte, ja que el seu president, Josep Sánchez Llibre, ha fet de mediador entre l'empresa i el Govern, a través de la consultora Pricewaterhouse Coopers.

Sánchez Llibre ja avançava aquest mateix dimarts al matí l'interès d'un grup "molt important" per instal·lar-se a Barcelona. El màxim dirigent de Foment ja n'ha parlat amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i amb el president, Quim Torra, que segons Foment han mostrat bona predisposició davant d'una iniciativa que pot suposar una inversió de diversos milions d'euros i la creació de llocs de treball.
 
El gegant del comerç electrònic japonès instal·laria, així, una seu per a Europa del seu negoci en terres barcelonines, en una ubicació que fins al moment no ha transcendit. Les negociacions estarien en un punt força avançat, fins al punt que des de Foment del Treball confien que en uns quinze dies hi pugui haver una primera reunió entre els directius de l'empresa i els membres de l'executiu català.
Arxivat a