L'H16, la primera línia de bus de Barcelona que serà íntegrament elèctrica

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha presentat aquest divendres set vehicles elèctrics de gran capacitat i 18 metres de longitud

Dos dels nous vehicles elèctrics de gran capacitat
Dos dels nous vehicles elèctrics de gran capacitat | Ajuntament de Barcelona
Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:19h
Barcelona tindrà a partir del desembre la seva primera línia d'autobús totalment elèctrica. Serà l'H16, la primera pedra de toc de l'electrificació total de la qual es vol dotar tota la xarxa horitzontal de busos a la ciutat.

Aquest divendres la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, ha presentat els set nous vehicles articulats, de gran capacitat i 18 metres de longitud. Ja s'han fet les proves en buit i a partir del desembre entraran progressivament en servei per transportar passatgers.

Vidal ha assegurat que aquests nous vehicles s’aniran incorporant progressivament a la xarxa alhora que s’està treballant també amb autobusos de menors dimensions, amb l’objectiu d’anar electrificant progressivament la flota.

Segons l'Ajuntament, les estacions de càrrega ràpida en ruta de la Zona Franca i el Fòrum asseguren l’autonomia i les prestacions dels grans busos d’emissió zero.
Arxivat a