Mor una dona en l'incendi d'un pis del passeig de la Zona Franca de Barcelona

Dues persones més han resultat ferides

Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:11h
Una dona de 64 ha mort aquesta matinada en un incendi en un pis del passeig de la Zona Franca de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc. Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís pocs minuts abans de les tres de la matinada i hi ha traslladat 7 dotacions. 

El fum general també ha afectat dues persones més. Una ha estat traslladada a l'hospital per inhalació de fum i per cremades i l'altra ha estat atesa al mateix lloc dels fets. 

El Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha acollit tres persones, una d'elles menor d'edat, que convivien amb la víctima al pis afectat. L'incendi no ha provocat afectació estructural a la finca.

Durant les tasques d'extinció s'ha hagut de tallar la circulació del passeig de la Zona Franca amb la confluència amb el carrer del Foc. S'ha restablert quan passaven vint minuts de les 4. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de l'incendi. 

Tots els subministraments en regla

La tinenta d'alcaldia de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, ha detallat que la víctima mortal rebia atenció dels Serveis Socials municipals. També era atesa pel Punt d'Assessorament Energètic municipal i Ortiz ha assegurat que això els ha permès comprovar que la dona tenia tots els subministraments garantits.

Per tant, el foc que hauria causat la mort de la veïna del passeig de la Zona Franca no hauria estat causat per raons de pobresa energètica.

Arxivat a