Dues sèries imprescindibles i dues que et pots estalviar aquest cap de setmana

NacióDigital analitza "Tell me a story", "Victoria", "13 Reasons Why" i "The Magicians"

Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie
Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie | NacióDigital
30 de novembre del 2018
Actualitzat el 02 de desembre a les 10:18h
A les portes del desembre, una de les millors opcions per combatre aquesta onada de fred i motius és quedar-se al sofà de casa ben calent i gaudir de la gran quantitat de plataformes d'streaming que ofereixen sèries de qualitat: Netflix, HBO, Amazon Prime, Filmin...

Cada setmana, a NacióDigital ens capbussem en tot aquest univers de sèries i plataformes per acceptar el repte, amb rigor i crítica: quines són les sèries que has de veure i quines t'has d'estalviar completament?

Aquesta setmana plantegem quatre sèries molt variades per escarxofar-vos al sofà. En primer lloc, les que us podeu estalviar: The Magicians, una sèrie adolescent d'un institut de màgia que no és pas Harry Potter i Tell me a story, la reinterpretació pseudomoderna de contes clàssics.

Les recomanacions, però, són de les millors: 13 Reasons Why, una sèrie que ha generat polèmica, debat i consternació durant els últims dos anys -a l'espera de la 3a temporada- i Victoria, la sèrie que relata la vida de la reina d'Anglaterra del segle XIX i no té res a envejar a la moderna The Crown.

Que hi penseu? Esteu d'acord amb la tria?