Metges de Catalunya acusa Salut de «joc brut» per actuar d'esquena al comitè de vaga

L'Institut Català de la Salut ha enviat un document d'accions de millora a l'atenció primària en paral·lel a les negociacions amb el sindicat per la vaga de la setmana que ve

L'ICS ha enviat el document als professionals de l'atenció primària
L'ICS ha enviat el document als professionals de l'atenció primària | Metges de Catalunya
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:43h
El sindicat Metges de Catalunya ha acusat l'Institut Català de la Salut (ICS, adscrit al departament de Cultura) de "joc brut". El motiu, l'enviament d'un document a la plantilla de professionals de l'atenció primària en el qual es recullen accions per millorar el servei, firmat pel director gerent d’aquesta empresa pública, Josep Maria Argimon. Entre altres mesures, s'anuncia la incorporació de 200 metges de família a la xarxa pública per reforçar el servei.

L'ICS ha enviat el document en paral·lel a la cinquena reunió de negociació amb el sindicat per la vaga convocada per la setmana que ve. L'enviament del document ha fet que els representants de Metges de Catalunya abandonessin la trobada tal com ha explicat el sindicat a través d'un comunicat. “Aquesta actuació deshonesta dinamita els principis ètics de qualsevol negociació", argumenten des del sindicat.

 
Arxivat a