Nou atac amb ganivet a vigilants del metro de Barcelona

Dos agents de seguretat eviten una agressió amb arma blanca a la parada de Besós Mar

Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:50h
Nou incident relacionat amb la seguretat al metro a Barcelona. La matinada de diumenge, a les 2.30 hores, un home a la cua de la parada de la línia 4 de Besos Mar es va adreçar a dos agents de seguretat i els va cridar i amenaçar, segons explica La Vanguardia

En un moment donat, l’home es va asseure al costat d’una dona amb un nadó i llavors va treure un ganivet de grans dimensions que tenia amagat als pantalons i es va adreçar als vigilants, a qui volia apunyalar, segons explica un dels agents. 

Tot va passar molt ràpid. En un instant va passar un tren, al qual va pujar la dona amb el nen, i l’agent ho va aprofitar per rodejar l’atacat i immobilitzar-lo, mentre un altre company li treia el ganivet. L’agressor va aconseguir escapolir-se a la baralla i va fugir de l’estació.

De moment, es desconeix la identitat de l’agressor. Els agents de seguretat han denunciat l’incident als Mossos, a qui han lliurat l’arma i una gorra de l’home, que va perdre quan fugia.

Segons la descripció de l’agent, es tracta d’un home d’una alçada d’1,75metres, pèl curt i castany, gairebé rapat, d’uns 35-40 anys, amb pantalons foscos, dessuadora blava, gorra negra i sabates esportives clares.
 
Arxivat a