Un Nadal amb més presència als barris de Barcelona

L'encesa de llums es farà el 22 de novembre a les set de la tarda

Els llums de Nadal s'encendran el 22 de novembre
Els llums de Nadal s'encendran el 22 de novembre | ACN
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat el 22 de novembre a les 20:36h
Enguany el Nadal arribarà amb més força als barris de Barcelona. L'Ajuntament ha presentat aquest dimecres la programació de les festes nadalenques que, entre altres iniciatives, preveu activitats de gran format a tots els districtes. 

En col·laboració amb entitats comercials, culturals, socials i de lleure, el consistori descentralitzarà activitats que fins ara es feien tradicionalment a la Plaça de Catalunya. Per exemple, la haima de les mil històries, un petit parc d'atraccions ecològic, un puzzle-mur de graffiti, l'espectacle itinerant Els ninos de la llum o la gimcana urbana.

El comerç de proximitat, protagonista

Com és habitual, el comerç de proximitat tindrà molt protagonisme durant les festes nadalenques. Enguany se celebrarà la quarta edició del Concurs d’Aparadors de Nadal al barri i també hi participaran els mercats. A més, el programa Els llums de Nadal il·luminen el comerç arriba a la Vila de Gràcia i Sant Andreu, després de la prova pilot de l'any passat a Sarrià. Enguany, 31 botigues i 10 escoles de disseny crearan uns aparadors especials durant la campanya de Nadal.

D'altra banda, del 21 de desembre al 4 de gener, Barcelona acollirà la quarta edició de la Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària. L'objectiu és donar a conèixer productes, serveis i activitats de 60 empreses i entitats que promouen un consum responsable i de proximitat. 

Els patges, a la Plaça de Catalunya

A banda de les activitats als barris, la plaça de Catalunya també tindrà una activitat intensa, amb teatre, dansa i esport. A més, els patges reials recolliran a la plaça les cartes dels més petits entre el 2 i el 4 de gener. 

El gran dia, però, serà com sempre el 5 de gener, amb l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient al Moll de la Fusta per iniciar la tradicional cavalcada. 

El compte enrere del Nadal del 2018 començarà aquest dijous 22 de novembre amb l'encesa de llums, ales set de la tarda a la confluència dels carrers Guipúscoa amb Julián Besteiro.

 
Arxivat a