Dolors Montserrat acusa Sánchez de «permetre que els independentistes marquin l'oposició amb l'esvàstica»

La dirigent popular ha assegurat que el líder socialista "soscava les bases del sistema constitucional amb els seus pactes amb els sobiranistes i amb els populistes" de Podem

Dolors Montserrat, portaveu del PP al Congrés.
Dolors Montserrat, portaveu del PP al Congrés. | Europa Press
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:34h
Sessió de control al govern espanyol al Congrés dels Diputats amb les eleccions andaluses al fons. En una pregunta que en teoria era sobre la defensa dels valors constitucionals, la portaveu del Partit Popular, Dolors Montserrat, ha acusat Pedro Sánchez de "permetre que els independentistes marquin amb l'esvàstica els membres de l'oposició". Montserrat ha afirmat que "davant del cop d'estat, el socialisme ha desaparegut per ser substituït pel sanchisme".

La dirigent popular ha assegurat que Pedro Sánchez "soscava les bases del sistema constitucional amb els seus pactes amb els sobiranistes i amb els populistes" de Podem. Montserrat ha conclòs afirmant que "Espanya sobreviurà al sanchisme però dubto que el socialisme sobrevisqui a Sánchez".

La vicepresidenta Carmen Calvo ha respost a Montserrat que els valors suprems de la Constitució són la llibertat, la igualtat, la justícia i el pluralisme polític, que implica "respectar els altres" i que "el pluralisme no els entra a vostès al cap, ja que en democràcia ningú té el monopoli de com els altres assumeixen els símbols i la Constitució".