Els Cambra tornen a dominar la pista al Reial Club de Tennis Barcelona

L'odontòleg Jordi Cambra, germà de l'expresident del Port, s'imposa a les eleccions amb una candidatura alternativa a l'oficialista de Werner Knuth

El Reial Club de Tennis Barcelona ha elegit nou president.
El Reial Club de Tennis Barcelona ha elegit nou president. | @rctb1899
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 22:19h
L'"upper Diagonal" ha celebrat aquest dilluns unes eleccions disputades. El Reial Club de Tennis Barcelona (RCTB) ha elegit una nova junta directiva, en una votació en què ha participat prop del 70% dels 2.500 socis membres. Jordi Cambra ha estat elegit nou president de l'entitat enfront Werner Knuth per 890 vots a 638. Com va anunciar Nació Digital, ja feia mesos que es preparava una candidatura d'oposició a l'actual junta del club.  

Jordi Cambra, odontòleg de professió i vinculat al club de fa anys, liderava la candidatura alternativa. Curiosament, fa deu anys, el seu germà Sixte Cambra -expresident de l'Autoritat portuària- va perdre les eleccions a mans de Beto Agustí, que aleshores representava la renovació. Cambra propugnava en el seu programa impulsar una escola tècnica i fomentar la implicació de les famílies en la vida del club. En la seva candidatura destaca el nom de Segi Ferrer-Salat, fill de qui va ser president del COE i de la CEOE.

Werner Knuth encapçalava la llista considerada oficialista, continuadora de la que ha dirigit el president sortint, Beto Agustí, que ho estat durant dos mandats. Knuth, un empresari del sector sanitari d'origen alemany, ha estat membre de la directiva d'Agustí i ha centrat la campanya en consolidar un projecte que ha tingut com a elements importants un increment del patrimoni net de l'entitat i una renegociació de les condicions del torneig Barcelona Open Banc Sabadell. En l'equip de Knuth hi figuren, entre d'altres, el directiu del Barça Enric Tombas, Nacho Soler-Cabot i l'advocat Pau Molins.