De Gispert s'ofereix per tancar la llista de Primàries Catalunya a Barcelona

El líder de Demòcrates i diputat d'ERC, Antoni Castellà, ha anunciat la voluntat de l'ex presidenta del Parlament de participar en la candidatura

Núria de Gispert, en una imatge d'arxiu
Núria de Gispert, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:20h
L'ex presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, podria tancar la llista de Primàries Catalunya a Barcelona. Així ho ha anunciat avui el president de Demòcrates, partit del qual també forma part de Gispert, i diputat d'ERC Antoni Castellà.

Castellà ha fet una crida als partits "lleials a la República" de participar del procés de primàries per definir candidatures independentistes de cara a les eleccions municipals. Uns comicis que per a Castellà s'han de convertir en una eina per "exercir el control del territori" i "retornar al 3 d'octubre".

En aquest sentit, Castellà ha ratificat el compromís de Demòcrates amb les primàries, tot i que ERC, partit que representa al Parlament, se n'ha desmarcat des de l'inici. Per al dirigent de Demòcrates, l'objectiu de les eleccions municipals per a l'independentisme ha de ser aconseguir 947 municipis disposats a exercir el "mandat de l'1 d'octubre" i a mantenir "fins al final" el pols amb l'Estat.
Arxivat a