De «Babylon Berlin» a «Clique»: dues sèries imprescindibles i dues que et pots estalviar

NacióDigital analitza quatre sèries d'actualitat per al cap de setmana

Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie
Les quatre recomanacions de l'Addictes en Sèrie | NacióDigital
17 de novembre del 2018
Actualitzat a les 7:35h
S'apropa el Nadal i el fred cada vegada va agafant més força. Una de les millors opcions per combatre aquesta onada d'impediments per sortir de casa és escarxofar-se al sofà i gaudir de la gran quantitat de plataformes d'streaming que ofereixen sèries de qualitat: Netflix, HBO, Amazon Prime, Filmin...

A NacióDigital tirem la casa per la finestra cada setmana i ens proposem un repte, amb rigor i crítica: quines són les sèries que has de veure i quines t'has d'estalviar completament?

Aquesta setmana plantegem quatre sèries tant d'actualitat -amb la gala dels Premios Ondas pel mig- i també títols acabats d'estrenar, aquesta mateixa setmana. En primer lloc, les recomanades: la meravellosa i fosca producció alemanya Babylon Berlin i la sensacional minisèrie espanyola sobre la Barcelona dels 60, El dia de mañana. Les que us recomanem estalviar-vos: una sèrie britànica que navega per tòpics adolescents i classistes, Clique i una producció amb dos actors gegants implicats -Douglas i Arkin- que no té ganxo, El método Kominsky. Esteu d'acord amb la tria?