Arriba la 15è edició de la Festa del Joc i el Lleure en català

El passeig de Lluís Companys de Barcelona s'omplirà de tallers, jocs, música i joguines per a infants i famílies

Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:24h

Aquest diumenge, 18 de novembre, de 10h a 14h, la Plataforma per la Llengua organitza la 15a Festa pel Joc i el Lleure en Català, una de les activitats reivindicatives més populars de l’entitat, al llarg de tot el passeig Lluís Companys de Barcelona. La Festa, que aquest any arriba a la 15a edició, reivindicarà i reclamarà el dret a jugar en català. Enguany fa 25 anys que el Parlament va recollir el dret a l’etiquetatge en català.
 
L’any passat, més de 9.000 persones van aplegar-se al recinte de la Festa, dividit en cinc trams, que aquest any, un cop més, inclou una ludoteca amb jocs en català, joguines i manualitats exclusivament en català, perquè els nens i nenes puguin jugar en la seva llengua com un acte normal.

Hi haurà una vintena de firaires de jocs de taula, i una quinzena d’entitats oferiran tallers de doblatge, Scrabble, ràdio, jocs tradicionals, teatre, bastoners, tabalers, percussió africana i diables. El circuit de patinets, un dels èxits de l’edició anterior, tornarà a ser una de les activitats per als nens i nenes. La Festa també comptarà amb la presència de diverses personalitats i autoritats.
 
Actuacions i intervencions
11:00h – Inici de festa amb el raper Nel·lo C
11:10h – Titelles Xip xap
12:15h – Parlament del president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder
12:30h – La Tresca i la Verdesca
12:30h – Inauguració exposició Roser Capdevila
Arxivat a