Lluc Salellas deixa el secretariat nacional de la CUP per centrar-se en el municipalisme

El fins ara portaveu considera que la seva militància pot ser més "útil" en l'àmbit local

15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:30h
Lluc Salellas.
Lluc Salellas. | Carles Palacio.
El fins ara portaveu i secretari nacional de la CUP, Lluc Salellas, deixarà de formar part de l'estructura nacional del partit anticapitalista per centrar-se en la seva tasca com a regidor de l'Ajuntament i representant a la Diputació de Girona. Segons ha anunciat la CUP, el gironí va comunicar fa uns dies la seva dimissió com a membre d'aquest òrgan, per tal de dedicar els esforços al municipalisme i a altres projectes "polítics, socials i culturals de la ciutat".

Salellas ha format part del secretariat durant dos anys mig, i n'ha exercit el càrrec de portaveu. Ara, però, creu que és el moment de "delegar responsabilitats" i tornar a les arrels del projecte, és a dir, l'àmbit municipal. "Comparteixo les decisions preses durant aquest temps per l'organització, però és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils i, ara, penso que el meu lloc és dedicar la meva militància a l'àmbit local", ha explicat.

En el lloc de Salellas, la persona més votada que entraria al Secretariat Nacional és Hugo Alvira, qui va presentar una candidatura individual que va rebre el suport de 196 vots.