En marxa un operatiu contra dos narcopisos a l'Eixample

Els Mossos han detectat que alguns traficants estarien sortint del Raval per la pressió policial

L'habitatge on s'estan fent els escorcolls
L'habitatge on s'estan fent els escorcolls | Mossos d'Esquadra
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:21h
En marxa un operatiu antidroga per desmantellar dos narcopisos a l'Eixample. Són dos pisos del mateix bloc situat al carrer Villarroel. Ara per ara hi ha quatre detinguts, segons ha informat TV3. 

Els Mossos d'Esquadra estan fent escorcolls en aquests dos habitatges després de constatar que alguns traficants estarien sortint del Raval per situar els seus punts de venda de droga a l'Eixample. Aquests moviments s'estan fent especialment després de la macrooperació de fa un parell de setmanes a Ciutat Vella i de l'increment de la pressió policial en aquesta zona.

En l'operació conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana, a finals d'octubre, es van registrar 40 immobles al Raval, Poble Sec, Nou Barris, i altres municipis com Esplugues de Llobregat, Badalona i L'Hospitalet de Llobregat.

Els pisos detectats ara a l'Eixample estarien regentats per la mateixa banda, que s'havia desplaçat de zona després que la policia tanqués els punts de venda de droga que tenien al Raval. La investigació d'aquests dos narcopisos ha estat ràpida, segons han explicat fonts policials.
 
Arxivat a