Barcelona Energia donarà servei a un màxim de 20.000 habitatges a partir del gener

La comercialitzadora elèctrica ja abastia equipaments municipals des del juliol

La imatge de Barcelona Energia projectada a la façana consistorial
La imatge de Barcelona Energia projectada a la façana consistorial | Ajuntament de Barcelona
Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat el 24 de desembre a les 14:27h
La comercialitzadora pública d'electricitat Barcelona Energia arribarà a les llars de la capital catalana al gener. Fins ara l'elèctrica ja abastia equipaments i edificis del consistori, arribant a subministrar més de 3.900 punts. D'aquí a dos mesos ampliarà el seu servei i podrà arribar a un màxim de 20.000 habitatges.

Podran contractar el servei aquells llogaters o propietaris residents a Barcelona o a l'àrea metropolitana i tenir una potència contractada inferior a 15 kW. Només es podrà disposar del subministrament de Barcelona Energia en l'habitatge habitual. Els barcelonins que ho vulguin es poden donar d'alta a partir d'avui i començar a rebre el servei al gener.

Barcelona Energia també preveu crear un Consell d'usuaris, que encara no té data, amb el qual vol implicar els veïns en les decisions de la comercialitzadora d'electricitat, incloent-hi les tarifes o les inversions. 

Les tarifes previstes per Barcelona Energia corresponen a la mitjana dels preus de mercat. L'oferta es basa en la comercialització d'energia renovable, la generació local d'energia i el caràcter públic del subministrador.
Arxivat a