El Funicular de Montjuïc tancarà sis mesos per reformes

TMB ha anunciat que el tancament temporal serà el pròxim 5 de novembre

El Funicular de Montjuic
El Funicular de Montjuic | ACN
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:43h
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat aquest dilluns en un comunicat que el Funicular de Montjuic tancarà per reformes durant sis mesos el pròxim 5 de novembre. L’aturada és degut a la revisió general que es fa al funicular i també s’aprofitarà per rehabilitar les dues úniques estacions: Paral·lel i Parc de Montjuic.
 
Amb aquesta parada, TMB vol renovar tot el que fa referencia a les estacions, com l’arquitectura de les andanes, passadissos i dependències, entre d’altres actuacions pendents.
 
Segona fase de la revisió dels primers 25 anys de funcionament
 
Durant aquests mesos es durà a terme la segona fase de la revisió general del funicular després dels seus primers 25 anys de funcionament. La primera, que es va fer entre el 2015 i el 2016, es va centrar en la renovació de trens i comandaments de circulació. La segona fase es basarà en la sala de màquines, la de contrapesos i la plataforma de la via.
 
TMB ha detallat aquest dilluns en un comunicat que habilitarà com a alternativa un servei especial d'autobús que substituirà el recorregut del funicular. També recomana utilitzar les línies regulars de bus 55 i 150.
 
Arxivat a