ERC confirma Ernest Maragall com a candidat a Barcelona

L'actual conseller ha assegurat que “avui, Barcelona és una ciutat enfadada que demana a crits ser atesa i ben governada”

Ernest Maragall, candidat d'ERC per les eleccions municipals de Barcelona
Ernest Maragall, candidat d'ERC per les eleccions municipals de Barcelona | @ercbcn
Redacció
27 d'octubre del 2018
Actualitzat el 28 d'octubre a les 12:08h
ERC ha confirmat Ernest Maragall com a candidat a l'alcaldia de Barcelona. L'encara conseller d'Exteriors ha estat proclamat aquest dissabte al matí en el 23è Congrés Regional de la Federació de Barcelona d'ERC després d'obtenir el 94,2% de suports en la jornada de primàries del divendres. Tot apunta que després d'aquest tràmit, Maragall s'intercanviarà el càrrec amb Alfred Bosch.

En el seu discurs, el conseller ha assegurat que "avui, Barcelona és una ciutat enfadada que demana a crits ser atesa i ben governada". Per això, Maragall ha explicat que la seva prioritat implica escoltar els barcelonins i comprometre's amb un "bon projecte".

Maragall ha afegit que "avui estem en un punt de partida, l'inici d'un viatge que vol ser de llarg abast". "Barcelona encara és lluny d'on la voldríem veure, i la ciutat ha de ser locomotora i vagó del viatge cap a la República", ha recalcat. Finalment el candidat a l'alcaldia ha manifestat que des d'ERC "volem governar per transformar i construir perquè Barcelona assoleixi el màxim de les seves capacitats".

Al seu torn, el president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat, ha explicat que "Esquerra Republicana ha de ser la punta de llança del projecte republicà a Barcelona". Fabregat ha tornat a agrair a Alfred Bosch el seu gest de generositat, i ha afegit que "ara, la passa més important que hem de fer és a Barcelona".
Arxivat a