Forn confirma que està «a disposició» de Munté de cara a les municipals

L'exconseller afirma que pot fer una "aportació positiva" al PDECat per a l'Ajuntament de Barcelona

Imatge de Quim Forn projectada al Palau de la Generalitat
Imatge de Quim Forn projectada al Palau de la Generalitat | Adrià Costa
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:48h
Quim Forn ha afirmat en una entrevista a Betevé que Neus Munté "sap" que està "a la seva disposició". D'aquesta manera, l'exconseller d'Interior obre la porta a seguir la trajectòria política en l'àmbit municipal, vinculat al grup barceloní del PDECat i a les eleccions locals del 2019.

Des del centre penitenciari de Lledoners, on està en presó preventiva a l'espera del judici contra el procés sobiranista, Forn ha contestat per escrit que coneix bé la ciutat i l'Ajuntament –on ja havia exercit de regidor- i que, per això, creu que pot fer una "aportació positiva" a la candidatura de Munté. En tot cas ha matisat que l'aportació pot ser "des de l'àmbit polític, participant en una llista electoral", tot i que "no és estrictament necessari que sigui així".

L'exconseller ha recordat que inicialment va optar per no participar en les primàries del PDECat perquè en aquell moment va pensar que era "el millor" per a la seva situació jurídica. Ara, però, uns mesos després de prendre aquella decisió, afirma que "han passat moltes coses en l'àmbit municipal". Finalment, Forn no ha aclarit si voldria encapçalar la candidatura i ha subratllat el respecte per "les decisions de les persones que es van presentar al procés de primàries i també amb el resultat que se'n va derivar".
Arxivat a