VÍDEO Una alarma sona des de fa una setmana de manera ininterrompuda a Terrassa

Els veïns estan desesperats pel soroll, que no els deixa descansar

La veïna assenyalant el pis d'on prové el soroll de l'alarma.
La veïna assenyalant el pis d'on prové el soroll de l'alarma. | Anna Mira
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:50h
Viure permanentment  amb el soroll d'una alarma. Aquest és el malson que des de fa una setmana viuen uns veïns del barri de Torre-sana de Terrassa. Dimarts passat, de sobte, va saltar una alarma situada als baixos del número 65 del carrer d'Astúries de la ciutat, i des d'aleshores no ha parat. Ells ja no saben què fer perquè l'alarma deixi de sonar. 
  Segons ha avançat Rac1, la veïna del primer, l'Arantxa, ha explicat que s'ha posat en contacte tant amb el propietari, que actualment és un banc, com amb l'empresa d'alarmes, i ningú li ha donat una solució. 

De fet, aquesta alarma es trobaria dins del forn de l'habitatge, suposadament per evitar molèsties als veïns en cas d'activar-se. Però a diferència d'altres tipus d'alarmes, aquesta "no la poden apagar des de la centraleta, i quan s'activa ningú rep un avís", assegura la veïna, que denuncia que tant a ella com al seu marit i les seves filles els costa dormir a la nit per culpa del soroll. 

L'única cosa que l'Arantxa ha pogut esbrinar és que el pis s'ha venut i en principi en dos mesos ja vindrien els nous propietaris. No obstant això, si ningú actua abans, aquesta família i la resta de veïns de l'edifici hauran d'aguantar aquest soroll fins que vinguin els nous inquilins, ja que aquest tipus d'alarmes tenen una bateria que dura fins a un any i mig. Una situació que ja desespera aquestes famílies que fa una setmana que no poden escoltar el silenci a casa seva. 
 

Edifici afectat per l'alarma Foto: Anna Mira