Dos detinguts en el desallotjament del casal okupa Ca La Trava de Gràcia

A dins de l'edifici hi havia nou persones

L'edifici okupa de Ca la Trava, en una foto d'arxiu
L'edifici okupa de Ca la Trava, en una foto d'arxiu | Jordi Bes
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:08h
Els Mossos d'Esquadra ja han desallotjat el casal okupa de Ca La Trava, a Gràcia, i han detingut dues de les persones que l'ocupaven, que s'havien quedat a l'interior amb els braços dins d'un bidó ple de ciment. També hi havia dues persones més que també s'havien embidonat, però en bidons petits, i han pogut marxar pel seu propi peu. Aquests han estat denunciats segons la Llei de Seguretat Ciutadans. 

Inicialment hi havia nou persones a la finca, situada a la Travessera de Gràcia número 24. Set, però, han anat sortint pel seu propi peu, tot i que dues d'elles s'han quedat a l'exterior i han estat denunciades pels Mossos d'Esquadra, tot i que no detingudes. La resta han estat identificats. 

D'aquesta manera, la policia catalana ha desallotjat l'edifici i ha obert diligències, que s'enviaran al jutjat d'instrucció 24 de Barcelona, qui ha ordenat l'operatiu que ha començat a les sis del matí i ha finalitzat als volts de les nou. 

A través de les xarxes socials els ocupants han convocat una concentració de suport durant el desallotjament. Els ocupants han tirat uns quants petards i han estat dispersats pels Mossos. Una vintena de persones s'hi ha apropat, entre elles l'exdiputat de la CUP David Fernàndez.

A la tarda hi ha convocada també una altra manifestació a la plaça de la Virreïna. 
Arxivat a