Sitges acull aquest divendres la preestrena de la nova sèrie de TV3 «Si no t'hagués conegut»

Es tracta d'una producció que barreja l'amor i la ciència-ficció, s'estrenarà el proper dia 15

Presentació de
Presentació de | TV3
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:23h
La sala Tramuntana de l’auditori de l’Hotel Melià de Sitges, acollirà demà, 12 d’octubre, a les 20.30, la preestrena del primer capítol de Si no t’hagués conegut, la nova sèrie de TV3 per a les nits del dilluns. La secció "Serial Sitges", la finestra del Festival de Sitges per a les sèries televisives de gènere, ha estat el marc ideal per presentar la sèrie, una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Amb la idea original de Sergi Belbel i protagonitzada per Pablo Derqui, Andrea Ros i Mercedes Sampietro, aquesta sèrie, que TV3 emetrà les nits del dilluns a partir del 15 d’octubre, és una història d’amor amb un toc de ciència-ficció.

La presentació oficial es va fer dimarts a l'auditori de TV3 amb la presència de Vicent Sanchis, director de TV3, Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, Jaume Banacolocha, productor executiu de Diagonal TV, Sergi Belbel, creador de la idea original, guionista de la sèrie i productor executiu creatiu; Kiko Ruiz Claverol i Joan Noguera, directors de la sèrie; Eugeni Margalló, director de producció, i els actors Andrea Ros, Muguet Franc, David Vert, Montse Guallar i Javier Beltrán.

La idea de la sèrie Si no t’hagués conegut va néixer al cap de Sergi Belbel de manera simultània a una obra de teatre que es va representar als teatres de Madrid. "La ficció televisiva ens permet ficar-nos dins del personatge d’una manera més extensiva que el temps i l’espai limitat que t’ofereix un escenari", ha explicat Belbel. "Et permet agafar una història, que podria ser una obra teatral, i multiplicar-la com fa la sèrie. La idea ha estat crear una història que pogués tenir recorreguts diferents en funció de les opcions que hem anat desestimant al llarg de les nostres vides".