Ron Perlman: «No puc suportar Trump, és un gra al cul de la humanitat»

NacióDigital entrevista l'actor nord-americà, que ha passat pel Festival de Sitges a presentar "Asher", pel·lícula que protagonitza i produeix

Ron Perlman en un moment de l'entrevista
Ron Perlman en un moment de l'entrevista
Elvira Vilardell / Albert Garcia
10 d'octubre del 2018
Actualitzat el 16 d'octubre a les 15:48h

Hi ha actors que han interpretat papers tan icònics que els acompanyaran sempre. Aquest és el cas de Ron Perlman (Nova York, 1950). Alguns el recordaran com Clay Morrow de Sons of Anarchy, altres el veuran com Salvatore d'El nombre de la rosa i per molts serà el mític Hellboy.

"La veritat és que no m'importa que quan la gent pensi en mi li vingui al cap algun dels personatges que he interpretat El meu físic ha fet que em donessin cert tipus de papers, però estic molt agraït d'haver pogut posar-me en la pell de personatges forts i amb poder que ajuden persones més vulnerables que ells", assegura l'actor en l'entrevista que Nació Digital, juntament amb altres mitjans, li ha fet en el Festival de Cinema de Sitges.

Ron Perlman ha passat pel certamen per presentar Asher, un drama sobre un assassí a sou que, per amor i per edat, intenta enterrar el passat i començar de zero. A més de ser el protagonista de la pel·lícula, l'artista també n'és el productor, una "nova" faceta que vol seguir explorant.

De fet, a banda de la interpretació i la producció, Perlman també té previst endinsar-se en el món de la direcció. "Hi ha una pel·lícula que intento dirigir des de fa temps i en què, si hi ha sort, treballaré l'any que ve. És un film petit: un drama familiar molt minimalista, amb molta substància i sentiment", detalla l'actor a Nació Digital.

Pel que fa a aventurar-se en l'àmbit de la política, Perlman no ho té tan clar, encara que deixa les portes obertes. L'artista, que en més d'una ocasió ha posat damunt la taula presentar-se com a candidat a la presidència dels EUA, no sap si la Casa Blanca seria el seu fort, però del que sí que està convençut és que cal fer fora Donald Trump. "No el puc suportar. És un gra al cul de la humanitat", remarca.

De moment, però, l'artista segueix centrat en la seva carrera cinematogràfica. D'aquí a uns mesos el podrem veure a Over There, una producció sobre la Primera Guerra Mundial, i a Run with the Hunted, una cinta que narra la fugida d'un assassí de la seva ciutat natal.
Arxivat a